Foto: Pressbild

Burlöv Center först i Sverige med nytt handelskoncept

Ska förena fysisk handel med e-handel

BURLÖV. Paketombudet Eway, där kunderna kan hämta och skicka paket samt prova kläder som man fått skickade till sig, öppnar i Burlöv Center.

Av
Jonatan Westerlind

Till Eway kan man få sina paket skickade och skicka iväg dem. Dessutom hoppas man att lokalen ska kunna fungera som ett "utskjutet lager", som det kallas i pressmeddelandet, dit leverantörer kan skicka produkter i förväg när de förväntar sig extra hög efterfrågan på något. På så sätt kommer kunder kunna hämta ut sina varor direkt efter att de lagt en beställning.

– Det leder till ett ökat flöde och en ökad effektivitet, säger Sara Ali på LogTrade Technology, som hjälpt till att utveckla konceptet.

I butiken finns personal som kan hjälpa till med förpackning av varor och reutrhantering. Ambitionen är att konceptet ska finnas över hela landet i framtiden.

– EWAY är lanserat i Burlöv Center och under våren lanseras konceptet i Skärholmen och Väsby Centrum. Planen är att etablera EWAY i samtliga centrum under de kommande två åren, säger Carl Strufve, Nordenchef på Grosvenor Europe, som bland annat äger Burlöv Center.

Publicerad 23 October 2019 11:03