Personalen på Ica Supermarket Bjärred är glada över nomineringarna.

Personalen på Ica Supermarket Bjärred är glada över nomineringarna. Foto: Ica Supermarket Bjärred

Ica-butiken i Bjärred kan prisas på nationell gala

Mejeriavdelningen och ostavdelningen håller hög klass

BJÄRRED.

En av Sveriges bästa mejeriavdelningar och ostavdelningar finns i Bjärred, på Ica Supermarket närmare bestämt. Nyligen blev butiken nämligen nominerad till Dagligvarugalan 2019.

Av
John Nordh

I båda kategorierna tävlar Ica Supermarket Bjärred med två andra svenska butiker. Oavsett om affären kommer att vinna någon av utmärkelserna "Årets mejeriavdelning" eller "Årets ostavdelning" på galan, är stämningen redan glad bland butikschefen Erik Magnusson och hans anställda.

– Det känns helt fantastiskt roligt. Jag är otroligt stolt och tacksam. Detta är första gången vi är nominerade till något sånt här, säger han.

Dagligvarugalan arrangeras av branschtidningen Fri Köpenskap, i år för elfte gången. Syftet med galan är att uppmärksamma medarbetare i dagligvarubranschen.

Vad är det då som gör att just Ica Supermarket Bjärreds mejeriavdelning och ostavdelning är så bra? Enligt Erik Magnusson är personalen en stor anledning till framgången.

– Vi har kreativ och intresserad personal. Vi har också byggt om i avdelningarna och har ett stort miljötänk som gör att vi ligger i framkant där. Dessutom är vi noga med att lyssna på kundernas önskemål och ser till att vi har ordning och reda i hyllorna, säger han.

Vad betyder dessa nomineringar för er?

– Förutom att vi blir stolta och glada så blir det också en bekräftelse på att vi gör något bra för kunderna.

Dagligvarugalan går i år av stapeln den 19 september i Stockholms stadshus. Om Ica Supermarket Bjärred vinner några priser återstår att se.

Publicerad 02 September 2019 00:00