Maria Lundin:
– Att kunna promenera på Strandängarna igen. Sen hoppas jag att det sopas mer vid T-bryggan så vi slipper allt skit från gässen. Jag önskar också en turistbyrå.
Maria Lundin: – Att kunna promenera på Strandängarna igen. Sen hoppas jag att det sopas mer vid T-bryggan så vi slipper allt skit från gässen. Jag önskar också en turistbyrå.
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Vad ser du mest fram emot 2017?

Jakob Olsson:
– Jag ser fram emot att vara föräldraledig med mitt andra barn i höst. Sedan ser jag fram emot nya utmaningar som till exempel grillkvällar på Slaktaren som jag är med och driver.
Jakob Olsson: – Jag ser fram emot att vara föräldraledig med mitt andra barn i höst. Sedan ser jag fram emot nya utmaningar som till exempel grillkvällar på Slaktaren som jag är med och driver.

Karin Öljemark:
– Att jag ska bli frisk i min fot som blev skadad efter att jag trampat fel i en trappa. Annars att allt ska vara som vanligt.
Karin Öljemark: – Att jag ska bli frisk i min fot som blev skadad efter att jag trampat fel i en trappa. Annars att allt ska vara som vanligt.

Ragnar Björkheden:
– Att slippa gipsa benet igen vilket jag fått göra två gånger i år. Vara pigg och frisk. Sen ska jag få mitt tredje barnbarn.
Ragnar Björkheden: – Att slippa gipsa benet igen vilket jag fått göra två gånger i år. Vara pigg och frisk. Sen ska jag få mitt tredje barnbarn.

Birgitta Pankko:
– Mindre stress i tillvaron och att vi får mer tid åt varandra. Hoppas att alla äldre ska få en trygg och säker ålderdom.
Birgitta Pankko: – Mindre stress i tillvaron och att vi får mer tid åt varandra. Hoppas att alla äldre ska få en trygg och säker ålderdom.

Publicerad: 29. december 2016 06:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Lommabladet

Startsidan just nu