ANNONS

Kuvertbutiken.se – Ett snabbt och enkelt sätt att köpa kuvert med tryck

Människan har alltid haft ett behov av att kommunicera med varandra och redan omkring år 2200 f.Kr. upprättades det första postsystemet i Egypten. 1845 söktes det första patentet för en maskin som kunde tillverka kuvert, och i början på 1900-talet såg det första fönsterkuvertet dagens ljus. Och även om kuvertet snart använts i 200 år det fortfarande det bästa och vanligaste sättet att packa brev, reklam, fakturor eller dokument när vi skickar via post.

Hos Kuvertbutiken.se kan du som kund köpa kuvert med tryck snabbt, enkelt och billigt. Här slipper du betala en massa konstiga startkostnader eller fakturaavgifter. Dessutom kan du köpa kuvert med fri frakt och endast en dags leverans inom hela Sverige. Kuvertbutiken.se trycker på kuvert i egen produktion och säljer de vanligaste formaten C4 och C5 till riktigt låga priser.

– Genom att fokusera på de sorters kuvert som tillsammans står för hela 90% av marknaden på kuvert, kan vi köpa hem väldigt stora volymer av just dessa kuvert och på så sätt hålla priserna nere. Vi vill förenkla sättet företag, föreningar och organisationer handlar kuvert på. Hos oss kan du snabbt och enkelt hitta de kuvert du behöver för företagets, föreningens eller organisationens brevutskick, säger Johan Andersson, VD för Tryckeri Storprint som driver Kuvertbutiken.se

Gör dina kuvert personliga med eget tryck

Att ha sitt eget tryck på kuvertet ger ett proffsigt och effektfullt intryck. Företagets logotyp och adress är väldigt vanliga tryck. Man kan också välja att ha speciella tryck med exemplevis en slogan eller ett budskap för att göra kuverten unika eller för att förstärka brevets innehåll. Bara fantasin sätter gränserna.

– Vi på Kuvertbutiken.se har ett eget tryckeri i Löddeköpinge med flera stycken digitala tryckpressar specialanpassade för just kuvert. Det innebär att du som kund köper dina tryckta kuvert helt utan mellanhänder direkt från oss till vårt bästa pris och med fri frakt, fortsätter Johan.

Fönsterkuvert finns att beställa i en hel uppsjö av olika varianter och med fönsterplacering på olika ställen. Kuvertbutiken.se har valt att fokusera på den absolut vanligaste fönsterplaceringen som kallas H2. Ett fönsterkuvert är perfekt att använda om brevets innehåll har adressen till mottagaren utskrivet så det syns genom fönstret. Detta är väldigt vanligt till fakturor, inbjudningar, reklam och övrig post. Som kund kan du även välja om du vill självhäftande förslutning med täckremsa eller fukthäftande förslutning.

Tar ansvar för miljön

Vår miljö är viktig och värdefull och Kuvertbutiken.se har aktivt valt att endast använda tryckmetoder helt utan skadliga kemikalier eller lösningsmedel. Dessutom är alla kuvert man trycker miljömärkta med svanen.

– Vi känner att det är viktigt att göra en insats för miljön och arbetar därför enbart med miljömärkta produkter. Som producerande företag använder vi en hel del el till våra tryckmaskiner och har därför aktivt valt att endast använda el som är certifierad enligt Premium energi från 100% förnybara energikällor, avslutar Johan.