Eva Funck med Hönapöna.Foto: Peter Sjöquist
Eva Funck med Hönapöna.Foto: Peter Sjöquist
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Cirkus inleder höstens Krokodilkonserter


LOMMA. Cirkus, alfabetmysterium, hönjakt och en trottoar. Det är vad som väntar när Krokodilkonserterna drar igång nu i höst.

Den första föreställningen Kom hit! med Cirkus Saga spelas i Dansrotundan den 30 september och riktar sig till barn i åldrarna fem till elva år. Det är en föreställning med levande musik som handlar om fyra tokiga karaktärer som flyttar ihop.

Höstens andra konsert för de minsta heter Alfabetmysteriet och spelas den 7 oktober i Hörsalen i Bjärred och bygger på musiken från Fem myror är fler än fyra elefanter.

Det stora Äventyret med Eva Funck & Hönapöna följer därpå, närmare bestämt den 21 oktober i Dansrotundan. Där får publiken som är mellan fyra och åtta år vara med och leta efter Hönapöna och rädda Honungslandet.

Den sista barnteaterföreställningen heter Hej Trottoar! och riktar sig till de allra minsta barnen mellan ett och tre år och spelas på kommunens två bibliotek.

Den 29 oktober i Lomma och den 26 november i Bjärred. Då det är ett begränsat antal platser måste biljetter hämtas två veckor innan.


Publicerad: 07. september 2017 06:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Lommabladet

Startsidan just nu