Cirkus inleder höstens Krokodilkonserter

Av
Lene Karlsson

Lena Karlsson

LOMMA. ??Cirkus, alfabetmysterium, hönjakt och en trottoar. Det är vad som väntar när Krokodilkonserterna drar igång nu i höst.

Den första föreställningen Kom hit! med Cirkus Saga spelas i Dansrotundan den 30 september och riktar sig till barn i åldrarna fem till elva år. Det är en föreställning med levande musik som handlar om fyra tokiga karaktärer som flyttar ihop.

Höstens andra konsert för de minsta heter Alfabetmysteriet och spelas den 7 oktober i Hörsalen i Bjärred och bygger på musiken från Fem myror är fler än fyra elefanter.

Det stora Äventyret med Eva Funck & Hönapöna följer därpå, närmare bestämt den 21 oktober i Dansrotundan. Där får publiken som är mellan fyra och åtta år vara med och leta efter Hönapöna och rädda Honungslandet.

Den sista barnteaterföreställningen heter Hej Trottoar! och riktar sig till de allra minsta barnen mellan ett och tre år och spelas på kommunens två bibliotek.

Den 29 oktober i Lomma och den 26 november i Bjärred. Då det är ett begränsat antal platser måste biljetter hämtas två veckor innan.

Publicerad 07 September 2017 06:00

Lokaltidningen Lommabladets nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag